”Karlskoga motorsportvecka blir ännu bättre”

Karlskoga motorsportvecka 2020 kommer som alltid bli av vecka 24 - men i ny regi. Förlags AB Albinsson & Sjöberg heter bolaget som tagit sig an uppdraget.

- Jag är fantastisk glad att just Albinsson & Sjöberg vill driva motorsportveckan. Vi på kommunen hoppas på ett långsiktigt samarbete, säger Johan Harryson, kommundirektör i Karlskoga kommun.

Albinsson & Sjöberg har lång och bred erfarenhet och har ett stort kontaktnät i motorbranschen. Företaget är nordens största motorförlag och bedriver verksamhet i flera länder. De äger och driver också motorbanan Mantorp Park.

Motorsportveckan har utifrån det jag har hört utveckats och blivit bättre för varje år. Det här är ett nytt steg och jag kan bara se att det kan bli ännu bättre, säger Johan Harryson.

- Vi är mycket stolta och glada över möjligheten att få driva och utveckla motorsportveckan vidare, säger Daniel Lindstedt, eventansvarig vid Förlags AB Albinsson & Sjöberg.

- Det är ännu för tidigt att säga vad som blir nyheterna under veckan men med säkerhet kommer vi kunna lova att det finns nyheter men vi är också måna om att behålla det som redan görs bra, avslutar Daniel Lindstedt, eventansvarig.